ALPHA Bank - orice card de credit, card de debit emis de ALPHA Bank
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci ALPHA Bank

Carduri de credit si debit ALPHA Bank -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

Banca Alpha Bank Romania a devenit membru VISA in anul 2000.

De la afiliere, aceasta banca a emis 12 carduri, dintre care:
11 carduri VISA, 1 card MASTERCARD.

Pentru persoane fizice, ALPHA Bank a emis 8 carduri, dintre care:
   - 4 carduri de credit
   - 4 carduri de debit cu overdraft

Pentru persoane juridice, ALPHA Bank a emis 4 carduri, dintre care:
   - 3 carduri de credit
   - 1 card de debit cu overdraft


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
- Card de credit(embosat)emis in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de debit (embosat) emis in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Poate fi emis si in EUR sau USD.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit (embosat)emis in USD pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft celor care detin un card AlphaCard Visa Classic de cel putin 6 luni si l-au folosit cel putin de 2 ori pe luna.
- Cardul poate fi emis in LEI, EUR si USD.
- Card de debit (embosat) emis in euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft celor care detin un card AlphaCard Visa Classic de cel putin 6 luni si l-au folosit de cel putin de 2 ori pe luna.
- Poate fi emis in LEI, EUR si USD.
- Card de credit premium(embosat, cu cip si banda magnetica), emis in EURO, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de credit premium (embosat, cu cip si banda magnetica), emis in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de credit embosat, emis in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit (charge card) emis in EUR pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Creditul utilizat in cursul lunii, se va achita integral la inceputul lunii urmatoare.
- Poate fi folosit si ca un card de debit, daca se asigura disponibilitati intr-unul din conturile curente in lei, euro sau USD.
- Card de credit (charge card) emis in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si trazactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA .
- Creditul utilizat in cursul lunii, se va achita integral la inceputul lunii urmatoare.
- Poate fi folosit si ca un card de debit, daca se asigura disponibilitati intr-unul din conturile curente in lei, euro sau USD.
- Card de debit emis in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- In urma unei conventii de plata a salariilor angajatilor in cont curent, cardul ofera o facilitate de overdraft (descoperit de cont).
- Card de credit (charge card) emis in USD, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Creditul utilizat in cursul lunii, se va achita integral la inceputul lunii urmatoare.
- Poate fi folosit si ca un card de debit, daca se asigura disponibilitati intr-unul din conturile curente in lei, euro sau USD.

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro