Localizeaza un ATM/Bancomat in orice oras de la orice banca
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home Localizeaza ATM / Bancomat

Localizeaza ATM / Bancomat

ATM-ul / Bancomatul este un terminal automat, ce ofera posibilitatea posesorilor de carduri de a retrage numerar de pe card, cat si de a efectua anumite tranzactii bancare. Schimbarea PIN-ului si interogarea soldului contului atasat cardului sunt alte operatiuni ce pot fi realizate la ATM/bancomat.

Desi la noi in tara ATM / bancomatul este folosit mai ales pentru retrageri de numerar, posesorii de carduri isi pot plati facturile de utilitati, pot plati ratele la credite, pot efectua chiar si schimburi valutare prin intermediul ATM-ului/bancomatului.

Trebuie de retinut ca majoritatea bancilor, percep comisioane pentru tranzactiile efectuate la ATM/bancomat, comisioane care cresc atunci cand se foloseste ATM-ul / bancomatul unei alte banci.
Majoritatea ATM-urilor / bancomatelor proceseaza atat carduri emise sub sigla EUROPAY (Eurocard / Mastercard, Maestro /Cirrus), cat si carduri emise sub sigla VISA, VISA ELECTRON. Oricum orice ATM / bancomat are afisat la vedere siglele cardurilor acceptate spre procesare.

In cazul in care calatoriti in strainatate, retineti ca numerarul retras la ATM/bancomat va fi eliberat in moneda tarii respective.

   Localizare rapida ATM / bancomat

Banca :
Judet :
 
Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro