BCR/Erste - orice card de credit, card de debit emis de BCR/Erste
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci BCR/Erste

Carduri de credit si debit BCR/Erste -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

Banca Comerciala Romana a devenit membru VISA in anul 1992 si membru Europay (Eurocard / Mastercard, Maestro /Cirrus) in anul 1995. BCR este prima banca romanesca care a devenit membru VISA.

De la afiliere, aceasta banca a emis 20 carduri, dintre care:
11 carduri VISA, 8 carduri MASTERCARD, 1 card MAESTRO.

Pentru persoane fizice, BCR Erste a emis 17 carduri, dintre care:
   - 9 carduri de credit
   - 5 carduri de debit
   - 3 carduri de debit cu overdraft

Pentru persoane juridice, BCR Erste a emis 3 carduri, dintre care:
   - 1 card de credit
   - 2 carduri de debit


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
Card de debit in EUR destinat persoanelor fizice, folosit atat in tara cat si in strainatate, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
Card de credit emis in EURO, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Media Galaxy.
- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Praktiker .
Card de credit in USD, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de debit in EUR, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este recomadat angajatilor care se deplaseaza/calatoresc frecvent in interes de serviciu.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft de pana la 6 salarii nete(daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.

Card de debit in lei, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice(cu varsta cuprinsa intre 14 - 18 ani)pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de credit(co-branded) in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, care pot beneficia de o linie de credit.
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Depozitul de Calculatoare.
- Card de credit(co-branded) in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia de o linie de credit.
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Ultra PRO Computers.
- Card de debit co-branded, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 - 30 ani.
- Este emis sub sigla VISA si EYCA (European Youth Card Association).
Card de credit in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit(co-branded)in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptantide carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Altex Impex srl.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii(inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Maestro.
- Ofera si posibilitatea de overdraft.
- Card de credit co-branded in lei, cu utilizare nationala si internationala pentru retrageri de numerar si plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card emis in baza parteneriatului incheiat intre BCR si SC Credit Support SRL societate ce intermediaza acordarea creditelor persoanelor fizice ce achizitioneaza bunuri din reteaua magazinelor Zass.
Card de credit (cu cip) in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare natioanla si internatioanala pentru retrageri de numerar, plati pe Internet, cat si pentru plati la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
Card de debit in USD (VIRTUAL),destinat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
- Este un card fara banda magnetica si fara PIN, destinat doar tranzactiilor pe Internet in tara sau strainatate.
Card de debit in RON pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru tranzactii la comercianti si retrageri de numerar.

1 2 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro