BRD Finance - orice card de credit, card de debit emis de BRD Finance
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci BRD Finance

Carduri de credit si debit BRD Finance -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

De la afiliere, aceasta banca a emis 9 carduri, dintre care:
9 carduri MASTERCARD.

Pentru persoane fizice, BRD Finance IFN S A a emis 10 carduri, dintre care:
   - 10 carduri de credit


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
- Card de credit(co-branded),destinat persoanelor fizice, ce poate fi folosit atat in tara cat si-n strainatate pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard, inclusiv pe Internet.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum si Praktiker.
- Ofera optiunea Plata in rate pe max 50 luni, stabilindu-se o suma minima lunara in functie de valoarea cumparaturilor.
- Cardul poate fi obtinut in magazinele Praktiker, odata cu completarea cererii afland si limita de creditare aprobata, putand astfel cumpara produsul dorit.
- Cardul in sine va fi trimis prin posta odata cu codul PIN(in plicuri seprate).
- Card de credit(co-branded) destinat persoanelor fizice cu utilizare nationala si internationala atat pentru retrageri de numerar, cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum si Real.
- Ofera optiunea Plata in rate, stabilindu-se o suma minima lunara in functie de valoarea cumparaturilor.
- Cardul poate fi obtinut in magazinele Real, odata cu completarea cererii afland si limita de creditare aprobata, putand astfel cumpara produsul dorit.
- Cardul in sine va fi trimis prin posta odata cu codul PIN(in plicuri seprate).- Card de credit (co-branded), cu utilizare nationala, destinat persoanelor fizice pentru achizitionarea de produse numai din cele 160 magazine Rombiz si pentru retrageri de numerar.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Rombiz.
- Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Daniel Expert.
- Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Diverta.
- In reteaua Diverta ofera si optiunea Plata in rate: 4 luni in rate egale sau credit cu plata in rate pe max 60 luni si perioada de gratie de 90 zile la prima cumparatura
- Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Boom.
- Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu STAER.
- Este noua versiune a cardului de credit co-branded BRD - CARREFOUR card ce poate fi preschimbat cu noul CARREFOUR MASTERCARD in mod GRATUIT

- Spre deosebire de vechiul card, noul card de credit nebancar poate fi folosit atat national cat si international, pentru retrageri de numerar la ATM, dar si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard si pentru plati on line.
Card de credit nebancar, cobranded dedicat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, atat pentru plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard, cat si pentru retrageri de numarar la ATM/bancomate.
- Cardul se emite gratuit in reteaua Renault din Romania posesorilor de astfel de automobile.
Perioada de gratie de pana la 47 de zile este doar pentru tranzactiile efectuate la comerciantii Renault (service/puncte vanzare Renault din Romania)
Card de credit co-branded nebancar in lei destinat personalor fizice emis sub sigla MasterCard ce poate fi folosit atat in tara cat si-n strainatate pentru retrageri de numerar si plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro