BRD - orice card de credit, card de debit emis de BRD
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci BRD

Carduri de credit si debit BRD -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

Banca BRD a devenit membru VISA in anul 1993 si membru Europay (Eurocard /Mastercard, Maestro /Cirrus) in anul 1998.

De la afiliere, aceasta banca a emis 14 carduri, dintre care:
6 carduri VISA, 7 carduri MASTERCARD, 1 card MAESTRO.

Pentru persoane fizice, BRD a emis 15 carduri, dintre care:
   - 8 carduri de credit
   - 6 carduri de debit
   - 1 card de debit cu overdraft

Pentru persoane juridice, BRD a emis 1 carduri, dintre care:
   - 1 card de debit cu overdraft


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este un card de credit si unul de fidelitate in acelasi timp, aducand puncte de fidelitate pentru orice plata realizata cu cardul.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Maestro.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantiO acceptanti de carduri Visa.
- Card de debit in USD, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantiI acceptanti de carduri Visa.
- Card de debit in euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit in euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de debit in lei, destinat exclusiv studentilor la zi, cu utilizare nationala si internationala atat pentru retrageri numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa Electron.
-Card de debit in lei, ce poate fi utilizat doar in mediu electronic, ce se adreseaza tinerilor peste 18 ani care urmeaza cursurile unei universitati de stat sau private, fiind studenti la zi, la distanta, la master sau la doctorat.
Card de debit emis in lei, cu utilizare nationala dedicat tinerilor de minim 14 ani si poate fi folosit doar pentru retrageri de numerar.
- Card de credit in lei, ce poate fi folosit doar pentru plata facturilor de utilitati sau servicii, utilizabil numai in reteaua de ATM-uri/bancomate BRD si la POS-urile comerciantilor acceptanti care afiseaza insemnele Simplis Facturi.
- Titularii de contracte cu un furnizor de servicii/utilitati, primesc, odata cu cardul, o limita de credit de 300 de lei, ce poate fi folosita doar pentru plata facturilor de utilitati.
- Cardul GADGET este un card securizat cu PIN.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit premium in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de credit premium in USD, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de debit emis in euro, pentru persoane juridice/persoane fizice autorizate, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- In urma unei conventii de plata a salariilor angajatilor in cont curent, ofera facilitate de overdraft (descoperit de cont).

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro