BancPost - orice card de credit, card de debit emis de BancPost
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci BancPost

Carduri de credit si debit BancPost -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

Banca Banc Post a devenit membru VISA in anul 1995 si membru Europay (Eurocard / Mastercard, Maestro/Cirrus) in anul 1996. De asemeni, Banc Post este membru American Express.

De la afiliere, aceasta banca a emis 14 carduri, dintre care:
6 carduri VISA, 3 carduri MASTERCARD, 1 card MAESTRO, 4 carduri AMERICAN EXPRESS.

Pentru persoane fizice, BancPost a emis 12 carduri, dintre care:
   - 7 carduri de credit
   - 2 carduri de debit
   - 3 carduri de debit cu overdraft

Pentru persoane juridice, BancPost a emis 2 carduri, dintre care:
   - 2 carduri de debit


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
- Card virtual destinat persoanelor fizice pentru cumparaturi efectuate pe Internet.
- Poate fi utilizat numai cu cardul Taifun Clasic, fiind un card asociat acestuia.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri Visa Electron.- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
Card de credit in lei, pentru persoane fizice (cu venituri lunare nete de 1000 RON), cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Amex.
Card de credit in lei, pentru persoane fizice (cu venituri nete de 3000 RON),cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Amex.
Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Amex.
Card de credit in lei, pentru persoane fizice (cu venituri nete de 2900 RON), cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Amex.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (pana la 12 salari lunare nete, daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (pana la 12 salarii lunare nete, daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este primul card de debit in lei, embosat, cu utilizare internationala, care are asociat un card virtual.
- Cardul Taifun virtual este special creat pentru efectuarea cumparaturilor de pe Internet.
- Pentru achizitiile de pe Internet banii necesari trebuie transferati din contul cardului Taifun Clasic in contul cardului virtual.
- Transferul banilor se poate realiza prin ATM-urile sau EFTPOS-urile bancii sau de oriunde din tara sau din strainatate, prin serviciul de Internet Banking, oferit de BANC POST.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Poate fi emis atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.
- Card de debit in lei, cu utilizare nationala, destinat persoanelor fizice pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Poate fi folosit pentru plata salariilor, pensiilor, burselor, precum si a alocatiilor de stat pentru copiii cu varsta de peste 14 ani.
Card de debit in USD, pentru persoane juridice, utilizabil numai in strainatate, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este primul card de debit in lei, embosat, cu utilizare internationala, care are asociat un card virtual.
- Cardul Taifun Virtual este special creat pentru efectuarea cumparaturilor de pe Internet.
- Pentru achizitiile de pe Internet banii necesari trebuie transferati din contul cardului Taifun Clasic in contul cardului virtual.
- Transferul banilor se poate realiza prin ATM-urile sau EFTPOS-urile bancii sau de oriunde din tara sau din strainatate, prin serviciul de Internet Banking, oferit de BANC POST.
- Poate fi emis atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro