Banca Transilvania - orice card de credit, card de debit emis de Banca Transilvania
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci Banca Transilvania

Carduri de credit si debit Banca Transilvania -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

Banca Transilvania a devenit in anul 1998 atat membru VISA cat si membru Europay (Eurocard / Mastercard, Maestro / Cirrus).

- Reteaua bancii Transilvania accepta si carduri cu cip

.

De la afiliere, aceasta banca a emis 19 carduri, dintre care:
14 carduri VISA, 4 carduri MASTERCARD, 1 card MAESTRO.

Pentru persoane fizice, Banca Transilvania a emis 14 carduri, dintre care:
   - 8 carduri de credit
   - 4 carduri de debit
   - 2 carduri de debit cu overdraft

Pentru persoane juridice, Banca Transilvania a emis 5 carduri, dintre care:
   - 5 carduri de debit


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de debit in lei(co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii(inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.-Card de debit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Astral Telecom.
- Visa Electron Maxishop este primul card Visa co-branded din Romania.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, destinat tinerilor cu varste intre 15 si 25 de ani,(in special studentilor) cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este un card cobranded intre Banca Transilvania si EURO <26 Romania.
- Cardul este legat la contul curent in lei al clientului, ceea ce ii permite acces on-line la banii din acest cont.
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
Card de debit in euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Folosind cardul la ATM/bancomate-le din tara clientii vor retrage lei, iar in strainatate vor retrage valuta tarii respective.
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice (cu venituri lunare nete de peste 3500 EURO), cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de credit (embosat) cobranded, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
Card de credit in lei destinat persoanelor fizice (medici)cu utilizare natioanla si internationala atat pentru retragerile de numerar cat si pentru plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
Card de credit co-branded, cu cont in LEI, destinat persoanelor fizice cu utilizare natioanla si internatioana, atat pentru retrageri de numerar, cat si pentru plati la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Este rezultatutl colaborarii dintre Banca Transilvania si Ambient
- Card de debit in lei(embosat), pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA)romane sau straine, care au cont curent deschis la BT.
- Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala si poate fi folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Card de debit in lei(embosat), pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA), romane sau straine, care au cont curent deschis la BT.
Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala si poate fi folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este un card recomadat angajatilor care se deplaseaza/calatoresc frecvent in interes de serviciu.
-Card de debit in lei pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA), romane sau straine, care ofera posibiliatatea de a opta pentru atasarea cardului unui cont in RON, EUR sau USD, in functie de nevoile companiei.
- Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri Visa/VisaElectron.
- Card de debit in USD pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA),romane sau straine, care ofera posibiliatatea de a opta pentru atasarea cardului unui cont in RON, EUR sau USD, in functie de nevoile companiei.
- Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/VisaElectron.

-Card de debit in EUR pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA), romane sau straine, care ofera posibiliatatea de a opta pentru atasarea cardului unui cont in RON, EUR sau USD, in functie de nevoile companiei.
- Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/VisaElectron.

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro