Cetelem - orice card de credit, card de debit emis de Cetelem
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci Cetelem

Carduri de credit si debit Cetelem -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

Cetelem este filiala furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas si numarul 1 in furnizarea de credite de consum din Europa continentala.
Cetelem ofera patru solutii de creditare: creditul in magazin, cardul de credit, creditul de nevoi personale si creditul auto. Cardurile sale de credit sunt emise sub sigla MasterCard.

De la afiliere, aceasta banca a emis 6 carduri, dintre care:
6 carduri MASTERCARD.

Pentru persoane fizice, Cetelem a emis 6 carduri, dintre care:
   - 6 carduri de credit


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
- Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este un card de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu FLANCO si se obtine in magazinele FLANCO .
- Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti;
- Este un card de fidelizare si se obtine doar in urma obtinerii unui credit de consum cu plata in rate .- Card de credit (co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu DEDEMAN si se obtine in magazinele DEDEMAN .
- Card de credit co-branded emis in LEI, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit co-branded, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comercianti, unde este afisata sigla MasterCard.
- Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A si BRICOSTORE si se poate obtine in magazinele BRICOSTORE
- Card de credit co-branded, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu FLAMINGO si se obtine in magazinele FLAMINGO .

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro