OTP Bank - orice card de credit, card de debit emis de OTP Bank
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci OTP Bank

Carduri de credit si debit OTP Bank -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

Banca OTP Bank este atat membru VISA cat si membru Europay (Eurocard / Mastercard, Maestro /Cirrus).

De la afiliere, aceasta banca a emis 15 carduri, dintre care:
11 carduri VISA, 4 carduri MASTERCARD.

Pentru persoane fizice, OTP Bank a emis 11 carduri, dintre care:
   - 4 carduri de credit
   - 5 carduri de debit
   - 2 carduri de debit cu overdraft

Pentru persoane juridice, OTP Bank a emis 4 carduri, dintre care:
   - 4 carduri de debit


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
Card de credit(co-branded) in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Este primul card de credit co-brand de tip fuel card, emis de o banca romaneasca.-Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
-Card de debit in EURO, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de debit in lei,pentru persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, cu utilizare nationala si internationala pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in EUR, pentru persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani,cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in lei, pentru persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 ani, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in EUR, pentru persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 ani, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
Card de debit (de loialitate) in lei pentru studenti, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de debit in lei pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru tranzactii la comercianti si ridicari de numerar.
Card de debit in euro pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru tranzactii la comercianti si ridicari de numerar.
-Card de debit pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru tranzactii la comercianti si ridicari de numerar.
-Se poate obtine in EUR sau in RON.
-Card de debit pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru tranzactii la comercianti si ridicari de numerar.
-Se poate obtine in EUR sau in RON.

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro