Raiffeisen Bank - orice card de credit, card de debit emis de Raiffeisen Bank
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home banci Raiffeisen Bank

Carduri de credit si debit Raiffeisen Bank -cauta ATM/Bancomat-cauta sucursale

Banca Raiffeisen Bank a devenit membru VISA in anul 1992 si membru Europay (Eurocard / Mastercard, Maestro/Cirrus) in anul 1995.

De la afiliere, aceasta banca a emis 12 carduri, dintre care:
5 carduri VISA, 6 carduri MASTERCARD, 1 card MAESTRO.

Pentru persoane fizice, Raiffeisen Bank a emis 8 carduri, dintre care:
   - 3 carduri de credit
   - 3 carduri de debit
   - 2 carduri de debit cu overdraft

Pentru persoane juridice, Raiffeisen Bank a emis 4 carduri, dintre care:
   - 4 carduri de debit


Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
Card de credit in lei(co-branded), pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera optiunea Plata in rate pentru orice tranzactie la comercianti (din tara sau strainatate) cu valoarea mai mare de 300 RON.
- Ratele lunare sunt fixe si se poate alege intre 6, 12, 18, 24 si 36 de rateCard de credit in lei, pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala pentru tranzactii la comercianti si retrageri numerar.
- Ofera optiunea Plata in rate pentru orice tranzactie la comercianti (din tara sau strainatate) cu valoarea mai mare de 300 RON.
- Ratele lunare sunt fixe si se poate alege intre 6, 12, 18, 24 si 36 de rate.
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
-Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de debit in Euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de debit(embosat) in RON, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in USD, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in USD, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in EUR, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala, folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro