Compara dupa DAE orice card de credit. Afla cel mai bun credit card.
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: Credit

Carduri Credit

Teoretic, orice persoana care poate face dovada unui venit cert si constant, poate obtine un card de credit. Pentru cardurile de credit, plafonul de creditare este stabilit de catre banca emitenta in urma unui evaluari, a unui scoring, si poate fluctua de la 3 pana la 6 venituri lunare nete.

Obtinerea unui card de credit implica o documenatie mai „stufoasa” comparativ cu un card de debit, cu sau fara overdraft. Practic, procedura si documentatia solicitata de banci pentru obtinerea cardurilor de credit sunt aceleasi cu cele pentru accesarea unui credit, si implica inclusiv verificari in Biroul de Credit si in Centrala Riscurilor Bancare.

Marele avantaj al cardurilor de credit este Perioada de gratie (care poate ajunge pana la max 55 de zile), adica perioada pentru care banca nu percepe dobanda pentru creditul utilizat. La cele mai multe carduri, perioada de gratie se aplica doar pentru tranzactiile la comercianti, dar exista si carduri care au perioada de gratie si pentru retragerile de numerar.
Chiar daca exista o suma minima de rambursat lunar (intre 3% si 10% din valoarea creditului folosit sau macar plata dobanzii si a comisioanelor aferente), posibiliatea rambursarii creditului folosit intr-o perioada mai lunga de timp este un alt avantaj al cardului de credit. Costurile (dobanda, comision de retragere, comision anual etc) unui card de credit sunt mai mari comparativ cu cele aferente unui card de debit, cu sau fara overdraft.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :

Card de credit emis in EURO, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Media Galaxy.- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Praktiker .
Card de credit in USD, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
- Card de credit(co-branded) in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, care pot beneficia de o linie de credit.
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Depozitul de Calculatoare.
- Card de credit(co-branded) in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia de o linie de credit.
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Ultra PRO Computers.
Card de credit in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit(co-branded)in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptantide carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Altex Impex srl.
- Card de credit(embosat)emis in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri Visa Electron.
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
Card de credit in lei(co-branded), pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera optiunea Plata in rate pentru orice tranzactie la comercianti (din tara sau strainatate) cu valoarea mai mare de 300 RON.
- Ratele lunare sunt fixe si se poate alege intre 6, 12, 18, 24 si 36 de rate
Card de credit in lei, pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala pentru tranzactii la comercianti si retrageri numerar.
- Ofera optiunea Plata in rate pentru orice tranzactie la comercianti (din tara sau strainatate) cu valoarea mai mare de 300 RON.
- Ratele lunare sunt fixe si se poate alege intre 6, 12, 18, 24 si 36 de rate.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit embosat, emis in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera posibilitatea de a plati in rate cu dobanda 0% in reteaua magazinelor partenere credit Europe Bank.

1 2 3 4 5 6 7 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro