Cauta / compara orice card de debit pentru persoane fizice sau firme
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: Debit

Carduri Debit

Cardurile de debit sunt cardurile care permit efectuarea de plati si/sau retrageri de numerar in limita fondurilor proprii depuse in contul de card. Desi este folosit mai ales pentru incasarea salariilor(deci este alimentat de catre angajator), cardul de debit poate fi alimentat si de catre posesor, oricand, de la orice agentie/sucursala a bancii emitente.
Majoritatea cardurilor de debit pot fi folosite atat in tara cat si in strainatate, atat pentru tranzactii la comercianti cat si pentru retrageri de numerar.

Din punctul de vedere al documentatiei, obtinerea unui card de debit este foarte simpla: este necesara completarea unei cereri de deschidere de cont si solicitare de card. Cei interesati si de tranzactiile pe Internet, este indicat sa specifice acest lucu administratorului de cont, pentru activarea serviciului.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :

Card de debit in EUR destinat persoanelor fizice, folosit atat in tara cat si in strainatate, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
Card de debit embosat,in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Este un card complementar cardului Visa Electron International in lei, fiind al doilea tip de card ce se poate atasa la ContíROL
- Este primul card MasterCard cu cip emis in Romania.- Card de debit embosat, in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti(inclusiv pe Internet).
- Este un card de debit cu cip atasat la contul curent ING ContíROL
- Card virtual destinat persoanelor fizice pentru cumparaturi efectuate pe Internet.
- Poate fi utilizat numai cu cardul Taifun Clasic, fiind un card asociat acestuia.
- Card de debit in EUR, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este recomadat angajatilor care se deplaseaza/calatoresc frecvent in interes de serviciu.
- Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card destinat intreprinderilor care pot desemna utilizatori autorizati (persoane fizice imputernicite de persoana juridica sa acceseze contul de card deschis pe numele companiei) care efectueaza deplasari si plati(inclusiv aprovizionari)in interesul firmei.
- Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- In urma unei convetii dintre Banca si firma angajatoare, se poate acorda o facilitate de descoperit de cont, in limita unui plafon personalizat pentru fiecare salariat in parte.
- Card de debit in lei(co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii(inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
-Card de debit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Astral Telecom.
- Visa Electron Maxishop este primul card Visa co-branded din Romania.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, destinat tinerilor cu varste intre 15 si 25 de ani,(in special studentilor) cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este un card cobranded intre Banca Transilvania si EURO <26 Romania.
- Cardul este legat la contul curent in lei al clientului, ceea ce ii permite acces on-line la banii din acest cont.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de debit in euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Folosind cardul la ATM/bancomate-le din tara clientii vor retrage lei, iar in strainatate vor retrage valuta tarii respective.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft de pana la 6 salarii nete(daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.

Card de debit in lei, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice(cu varsta cuprinsa intre 14 - 18 ani)pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de debit co-branded, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 - 30 ani.
- Este emis sub sigla VISA si EYCA (European Youth Card Association).
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii(inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Maestro.
- Ofera si posibilitatea de overdraft.
- Card de debit (embosat) emis in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Poate fi emis si in EUR sau USD.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft

1 2 3 4 5 6 7 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro