Carduri Mastercard: orice card de credit sau de debit Mastercard
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: Mastercard

Carduri Mastercard

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
Card de credit emis in EURO, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Media Galaxy.- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Praktiker .
Card de debit embosat,in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Este un card complementar cardului Visa Electron International in lei, fiind al doilea tip de card ce se poate atasa la ContíROL
- Este primul card MasterCard cu cip emis in Romania.
- Card virtual destinat persoanelor fizice pentru cumparaturi efectuate pe Internet.
- Poate fi utilizat numai cu cardul Taifun Clasic, fiind un card asociat acestuia.
Card de credit in USD, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
Card de credit in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit(co-branded)in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptantide carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Altex Impex srl.
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
Card de credit in lei(co-branded), pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera optiunea Plata in rate pentru orice tranzactie la comercianti (din tara sau strainatate) cu valoarea mai mare de 300 RON.
- Ratele lunare sunt fixe si se poate alege intre 6, 12, 18, 24 si 36 de rate
Card de credit in lei, pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala pentru tranzactii la comercianti si retrageri numerar.
- Ofera optiunea Plata in rate pentru orice tranzactie la comercianti (din tara sau strainatate) cu valoarea mai mare de 300 RON.
- Ratele lunare sunt fixe si se poate alege intre 6, 12, 18, 24 si 36 de rate.
Card de debit in Euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit(embosat) in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera posibilitatea de aplati in rate cu dobanda 0% in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank
- Ofera posibilitatea de a cumpara orice produs/serviciu in rate din cadrul retelei acceptatoare Credit Europe Bank,(numarul de rate variind de la un comerciant la altul -intre 1 si 12 rate).
- Card de credit (embosat) in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera posibilitatea de a plati in rate cu dobanda 0% in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este primul card de debit in lei, embosat, cu utilizare internationala, care are asociat un card virtual.
- Cardul Taifun virtual este special creat pentru efectuarea cumparaturilor de pe Internet.
- Pentru achizitiile de pe Internet banii necesari trebuie transferati din contul cardului Taifun Clasic in contul cardului virtual.
- Transferul banilor se poate realiza prin ATM-urile sau EFTPOS-urile bancii sau de oriunde din tara sau din strainatate, prin serviciul de Internet Banking, oferit de BANC POST.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Poate fi emis atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.

1 2 3 4 5 6 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro