Carduri Visa Electron - orice card de debit Visa Electron pentru persoane fizice si firme
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: Visa Electron

Carduri Visa Electron

VISA este cea mai mare organizatie internationala emitenta de carduri.

Impreuna cu membrii ei, banci comerciale din toata lumea, VISA emite atat carduri sub sigla VISA, cat si carduri de debit sub sigla Visa Electron.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
- Card de debit embosat, in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti(inclusiv pe Internet).
- Este un card de debit cu cip atasat la contul curent ING ContíROL
- Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- In urma unei convetii dintre Banca si firma angajatoare, se poate acorda o facilitate de descoperit de cont, in limita unui plafon personalizat pentru fiecare salariat in parte.-Card de debit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Astral Telecom.
- Visa Electron Maxishop este primul card Visa co-branded din Romania.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, destinat tinerilor cu varste intre 15 si 25 de ani,(in special studentilor) cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este un card cobranded intre Banca Transilvania si EURO <26 Romania.
- Cardul este legat la contul curent in lei al clientului, ceea ce ii permite acces on-line la banii din acest cont.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft de pana la 6 salarii nete(daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de debit in lei, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice(cu varsta cuprinsa intre 14 - 18 ani)pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de debit co-branded, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 - 30 ani.
- Este emis sub sigla VISA si EYCA (European Youth Card Association).
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri Visa Electron.
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Ofera si facilitatea de overdraft
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de debit in lei, cu utilizare nationala, destinat persoanelor fizice pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Poate fi folosit pentru plata salariilor, pensiilor, burselor, precum si a alocatiilor de stat pentru copiii cu varsta de peste 14 ani.
Card de debit in lei,pentru persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, cu utilizare nationala si internationala pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in EUR, pentru persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani,cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in lei, pentru persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 ani, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in EUR, pentru persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 ani, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti acceptanti de carduri Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa Electron.
- Este legat de unul sau mu multe conturi curente (maxim 5) sau de unul sau mai multe conturi de economii (maxim 5) in LEI.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).

1 2 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro