Carduri Visa: orice card de credit sau de debit Visa
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: Visa

Carduri Visa

VISA este prima mare organizatie internationala care a intrat pe piata romaneasca in anul 1992.

VISA este liderul mondial al pietei cardurilor atat din punctul de vedere al cardurilor aflate in circulatie, cat si din punctul de vedere al volumului de tranzactionare.
Datorita retelei de comericianti si locatiilor fizice, VISA dipune de ce cel mai mare numar de membri si de cea mai mare infrastructura pentru acceptarea la plata a cardurilor.

Iata numai cateva dintre cele mai importante realizari ale VISA:
- Visa a introdus primul terminal electronic la comercianti, asa numitul "point of sale" (POS).
- Prima retea mondiala de ATM-uri a fost lansata de VISA, oferind astfel posesorilor de carduri posibilitatea de a retrage numerar de la bancomate 24 de ore din 24, indiferent de locatia ATM-ului.
- Primul sistem computerizat de identificare a tranzactiilor suspecte de la punctele de vanzare(POS) ale comerciantilor a fost lansat de catre VISA.
- Prima tranzactie cu bani electronici printr-un telefon mobil de tip GSM a fost realizata de catre VISA.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
Card de debit in EUR destinat persoanelor fizice, folosit atat in tara cat si in strainatate, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Card de debit in EUR, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este recomadat angajatilor care se deplaseaza/calatoresc frecvent in interes de serviciu.- Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card destinat intreprinderilor care pot desemna utilizatori autorizati (persoane fizice imputernicite de persoana juridica sa acceseze contul de card deschis pe numele companiei) care efectueaza deplasari si plati(inclusiv aprovizionari)in interesul firmei.
- Card de debit in lei(co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii(inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.

- Card de credit(co-branded) in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, care pot beneficia de o linie de credit.
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Depozitul de Calculatoare.
- Card de credit(co-branded) in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia de o linie de credit.
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Ultra PRO Computers.
- Card de credit(embosat)emis in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de debit (embosat) emis in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Poate fi emis si in EUR sau USD.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
Card de debit in lei si/sau USD, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de credit embosat, emis in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera posibilitatea de a plati in rate cu dobanda 0% in reteaua magazinelor partenere credit Europe Bank.
- Card de credit(embosat) in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera posibilitatea de a plati in rate cu dobanda 0% in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank

- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (pana la 12 salarii lunare nete, daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Este un card de economii,ce ofera dobanda de 13% pe an pentru leii pastrati in contul de card si 5% pe an pentru euro.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft.

1 2 3 4 5 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro