Carduri Visa: orice card de credit sau de debit Visa
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: Visa

Carduri Visa

VISA este prima mare organizatie internationala care a intrat pe piata romaneasca in anul 1992.

VISA este liderul mondial al pietei cardurilor atat din punctul de vedere al cardurilor aflate in circulatie, cat si din punctul de vedere al volumului de tranzactionare.
Datorita retelei de comericianti si locatiilor fizice, VISA dipune de ce cel mai mare numar de membri si de cea mai mare infrastructura pentru acceptarea la plata a cardurilor.

Iata numai cateva dintre cele mai importante realizari ale VISA:
- Visa a introdus primul terminal electronic la comercianti, asa numitul "point of sale" (POS).
- Prima retea mondiala de ATM-uri a fost lansata de VISA, oferind astfel posesorilor de carduri posibilitatea de a retrage numerar de la bancomate 24 de ore din 24, indiferent de locatia ATM-ului.
- Primul sistem computerizat de identificare a tranzactiilor suspecte de la punctele de vanzare(POS) ale comerciantilor a fost lansat de catre VISA.
- Prima tranzactie cu bani electronici printr-un telefon mobil de tip GSM a fost realizata de catre VISA.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice,(cu varsta minima 21 ani) cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de debit ce poate fi atasat contului de economii in RON, astfel incat contul sa poata fi accesat la bancomatele bancii.- Card de debit (embosat)emis in USD pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft celor care detin un card AlphaCard Visa Classic de cel putin 6 luni si l-au folosit cel putin de 2 ori pe luna.
- Cardul poate fi emis in LEI, EUR si USD.
- Card de debit (embosat) emis in euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft celor care detin un card AlphaCard Visa Classic de cel putin 6 luni si l-au folosit de cel putin de 2 ori pe luna.
- Poate fi emis in LEI, EUR si USD.
- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantiO acceptanti de carduri Visa.
- Card de debit in USD, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantiI acceptanti de carduri Visa.
Card de credit (embosat)emis in lei, pentru persoane fizice cu venituri mari, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de credit embosat in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (pana la 3 salarii lunare nete).
- Acelasi card poate avea cont in lei si in valuta (USD, EUR).
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card de debit in lei, destinat utilizarii exclusive pentru cumparaturi si tranzactii pe Internet;
-Pentru cumparaturile si platile efectuate la magazine virtuale ale caror oferte de pret sunt in alta valuta decat leul, schimbul valutar se face automat de catre banca.
- Este primul card Visa virtual din Romania.
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice (cu venituri lunare nete de peste 3500 EURO), cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
-Card de debit in lei, ce poate fi utilizat doar in mediu electronic, ce se adreseaza tinerilor peste 18 ani care urmeaza cursurile unei universitati de stat sau private, fiind studenti la zi, la distanta, la master sau la doctorat.
- Card de debit indentat, in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- I se pot atasa atat conturi in lei, cat si in valuta (EUR/ USD).
- Ofera si posibilitatea de overdraft(daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit embosat, in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- I se pot atasa atat conturi in lei, cat si in valuta (EUR/ USD).
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit embosat in lei cu utilizare internationala, destinat clientilor persoane fizice pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- I se pot atasa atat conturi in lei cat si in valuta (EUR/USD).
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de credit multivaluta, cu doua conturi asociate(LEI si EUR) la o singura linie de credit
- Creditul este utilizat in Lei(la intern) si in EUR (la extern)
- Este destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Limita de credit se stabileste pe baza adeverintei de venit (minim 250 EUR) sau a unui depozit colateral (minim 250 EUR sau echivalent USD, RON).
- Cardul poate fi utilizat si ca un card de debit, in ambele valute.

« 1  2 3 4 5 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro