Carduri de credit co-branded: compara orice credit card cobranded
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: co-branded

Carduri co-branded

Cardurile co-branded sunt carduri emise de 3 parti: o institutie financiara (de obicei o banca), un comerciant si o companie de plata. Astfel, orice card co-branded va avea 3 logo-uri: BANCA EMITENTA, COMERCIANTUL si COMPANIA DE PLATA (VISA, MasterCard, etc).

Cardurile co-branded pot fi atat de debit, cat si de credit, putind fi utilizate atat pentru plati la alti comercianti, cat si pentru retrageri de numerar la ATM-uri. Posesorii cardurilor co-branded pot beneficia de anumite avantaje cum ar fi promotii, discount-uri din partea comerciantului co-emitent al cardului, si chiar de o linie de credit oferit de banca emitenta.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :

- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Media Galaxy.
- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Praktiker .- Card de debit in lei(co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii(inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
-Card de debit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Astral Telecom.
- Visa Electron Maxishop este primul card Visa co-branded din Romania.
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
- Card de credit(co-branded) in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, care pot beneficia de o linie de credit.
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Depozitul de Calculatoare.
- Card de credit(co-branded) in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia de o linie de credit.
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Ultra PRO Computers.
- Card de credit(co-branded)in LEI, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptantide carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Altex Impex srl.
Card de credit in lei(co-branded), pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera optiunea Plata in rate pentru orice tranzactie la comercianti (din tara sau strainatate) cu valoarea mai mare de 300 RON.
- Ratele lunare sunt fixe si se poate alege intre 6, 12, 18, 24 si 36 de rate
Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Amex.
Card de credit in lei, pentru persoane fizice (cu venituri nete de 2900 RON), cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Amex.
Card de credit(co-branded) in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Este primul card de credit co-brand de tip fuel card, emis de o banca romaneasca.
-Card de credit(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, membre ACR .
- Este destinat platii cotizatiei anuale de catre membrii ACR, cu facilitate de overdraft.
-Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
-Are la baza parteneriatul incheiat intre BCC si ACR.
- Card de credit(co-branded),destinat persoanelor fizice, ce poate fi folosit atat in tara cat si-n strainatate pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard, inclusiv pe Internet.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum si Praktiker.
- Ofera optiunea Plata in rate pe max 50 luni, stabilindu-se o suma minima lunara in functie de valoarea cumparaturilor.
- Cardul poate fi obtinut in magazinele Praktiker, odata cu completarea cererii afland si limita de creditare aprobata, putand astfel cumpara produsul dorit.
- Cardul in sine va fi trimis prin posta odata cu codul PIN(in plicuri seprate).
- Card de credit co-branded in lei, cu utilizare nationala si internationala pentru retrageri de numerar si plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card emis in baza parteneriatului incheiat intre BCR si SC Credit Support SRL societate ce intermediaza acordarea creditelor persoanelor fizice ce achizitioneaza bunuri din reteaua magazinelor Zass.
- Card de credit (embosat) cobranded, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.

1

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro