Carduri de credit exclusiviste: afla orice card gold/ platinum/ premium
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: gold / premium

Carduri Gold / Premium

Cardurile GOLD sau PREMIUM, cunoscute si sub denumirea de carduri de lux, se regasesc in portofilul majoritatii bancilor.
Destinate persoanelor cu un venit peste medie si care calatoresc frecvent in strainatate, aceste carduri au atasate o serie de servicii specifice precum: asistenta pe timpul calatoriei, asistenta medicala sau legala si asigurari de calatorie.

O alta facilitate specifica acestor carduri Gold / Premium este posibilitatea de raportare si inlocuire in regim de urgenta (48 ore) a cardului furat sau pierdut, cat si asigurarea unei sume de bani in avans.

Iata unele dintre cele mai frecvent intalnite avantaje oferite de cardurile Gold / Premium: reduceri pentru rezervarile facute in cadrul unor lanturi hoteliere din strainatate, acces la anumite cluburi de pe aeroporturi, asigurari in cazul pierderii sau intarzierii bagajelor, in cazul anularii calatoriei, pentru cheltuielile medicale si de spitalizare sau asigurare in cazul unui accident petrecut pe parcursul calatoriei.

Mai mult chiar, American Express Gold ofera chiar si protectie pentru cumparaturi in caz de deteriorare accidentala, furt sau alta situatie neprevazuta, iar prin serviciul American Express Travel, posesorii de carduri pot avea acces la o multitudine de oferte de vacanta si tarife reduse la hoteluri din intreaga lume.

Cardurile Platinum lansate de Banca Transilvania ofera reduceri de pana la 30% pentru posesorii de carduri care inchiriaza masini in strainatate de la Avis, Hertz, Europcar si alte companii specializate.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :

Card de credit emis in EURO, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.Card de credit in lei, pentru persoane fizice cu utilizare nationala si internationala pentru tranzactii la comercianti si retrageri numerar.
- Ofera optiunea Plata in rate pentru orice tranzactie la comercianti (din tara sau strainatate) cu valoarea mai mare de 300 RON.
- Ratele lunare sunt fixe si se poate alege intre 6, 12, 18, 24 si 36 de rate.
Card de debit in lei si/sau USD, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de credit(embosat) in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera posibilitatea de a plati in rate cu dobanda 0% in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank

- Card de credit(embosat) in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera posibilitatea de aplati in rate cu dobanda 0% in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank
- Ofera posibilitatea de a cumpara orice produs/serviciu in rate din cadrul retelei acceptatoare Credit Europe Bank,(numarul de rate variind de la un comerciant la altul -intre 1 si 12 rate).
Card de credit in lei, pentru persoane fizice (cu venituri nete de 3000 RON),cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Amex.
- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit in euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti acceptanti de carduri MasterCard.
Card de credit (embosat)emis in lei, pentru persoane fizice cu venituri mari, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
Card de credit in USD, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de credit in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Este un card multivaluta
Card de credit in LEI(cu cip), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
Card de credit embosat in EURO, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de credit in LEI, pentru persoane fizice (cu venituri lunare nete de peste 3500 EURO), cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Ofera posibiliatea de a plati in 3 sau chiar 60 de rate lunare valoarea tranzactiilor (minim 500 RON) efectuate la orice comerciant ce accepta cardurile MasterCard
- Data scadenta 21 de zile de la data emiterii extrasului de cont.
- Card de credit multivaluta, cu doua conturi asociate(LEI si EUR) la o singura linie de credit
- Creditul este utilizat in Lei(la intern) si in EUR (la extern)
- Este destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Limita de credit se stabileste pe baza adeverintei de venit (minim 1.000 EUR) sau a unui depozit colateral (minim 1.000 EUR sau echivalent USD, RON).
- Cardul poate fi utilizat si ca un card de debit, in ambele valute.
- Card de credit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Ofera facilitatea Plan de Rate prin care poti achita cumparaturile in min 3 max 60 rate pentru cumparaturi de minim 500 RON
- Card de credit (embosat) multivaluta, cu doua conturi asociate(LEI si EUR) la o singura linie de credit
- Creditul este utilizat in Lei(la intern) si in EUR (la extern)
- Este destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Limita de credit se stabileste pe baza adeverintei de venit (minim 1.000 EUR) sau a unui depozit colateral (minim 1.000 EUR sau echivalent USD, RON).
- Cardul poate fi utilizat si ca un card de debit, in ambele valute.

1 2 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro