nebancare/de credit/de debit/de debit cu overdraft/co-branded
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: nebancare

Carduri nebancare

Cardurile ne-bancare sunt cardurile emise de institutiile financiare nebancare(IFN).
Cardurile nebancare pot fi emise sub marca proprie (card proprietar) sau sub licenta unui proprietar de marca precum VISA, MasterCard, American Express, etc.

Pot emite carduri nebancare de credit doar institutiile financiare nebancare care deruleaza activitati aferente creditelor de consum.

Cardurile ne-bancare reprezinta un instrument de plata electronica, ce permite retrageri de numerar si/sau efectuarea de plati din disponibilitatile detinatorului - persoana fizica, puse la dispozitia acestuia de catre IFN sub forma unei linii de credit.

Cardurile nebancare nu ofera accesul la un cont bancar propriu, ci doar la un cont de evidenta.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :

- Card de credit(cobranded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, care poate fi folosit pentru plata la pompa in reteaua Rompetrol, pentru achizitionarea de carburant;
- Are la baza parteneriatul FinGroup Credit IFN S.A. cu Rompetrol
- Card de credit(co-branded),destinat persoanelor fizice, ce poate fi folosit atat in tara cat si-n strainatate pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard, inclusiv pe Internet.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum si Praktiker.
- Ofera optiunea Plata in rate pe max 50 luni, stabilindu-se o suma minima lunara in functie de valoarea cumparaturilor.
- Cardul poate fi obtinut in magazinele Praktiker, odata cu completarea cererii afland si limita de creditare aprobata, putand astfel cumpara produsul dorit.
- Cardul in sine va fi trimis prin posta odata cu codul PIN(in plicuri seprate).- Card de credit(co-branded) destinat persoanelor fizice cu utilizare nationala si internationala atat pentru retrageri de numerar, cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum si Real.
- Ofera optiunea Plata in rate, stabilindu-se o suma minima lunara in functie de valoarea cumparaturilor.
- Cardul poate fi obtinut in magazinele Real, odata cu completarea cererii afland si limita de creditare aprobata, putand astfel cumpara produsul dorit.
- Cardul in sine va fi trimis prin posta odata cu codul PIN(in plicuri seprate).
- Card de credit (co-branded), cu utilizare nationala, destinat persoanelor fizice pentru achizitionarea de produse numai din cele 160 magazine Rombiz si pentru retrageri de numerar.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Rombiz.
- Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Daniel Expert.
- Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Diverta.
- In reteaua Diverta ofera si optiunea Plata in rate: 4 luni in rate egale sau credit cu plata in rate pe max 60 luni si perioada de gratie de 90 zile la prima cumparatura
Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti
- Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Boom.
- Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu STAER.
Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala pentru achizitionarea de produse si pentru retrageri de numerar de la ATM care afiseaza sigla MasterCard.
- Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este un card de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu FLANCO si se obtine in magazinele FLANCO .
- Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti;
- Este un card de fidelizare si se obtine doar in urma obtinerii unui credit de consum cu plata in rate .
- Card de credit (de tip proprietar)emis in LEI, cu utilizare exclusiv nationala pentru plati la comercianti si pentru retrageri de numerar.
- Intrucat nu este emis sub licenta Visa sau MasterCard, reteaua de acceptare este formata doar din ATM/Bancomatele BANCPOST si POS-urile instalate la casieriile Bancpost sau la sediile Euroline (pentru retrageri de numerar), precum si la comerciantii afiliati la reteaua Euroline (pentru plati prin card).
-Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Intrucat nu este emis sub licenta Visa sau MasterCard, reteaua de acceptare este formata doar din ATM/Bancomatele BANCPOST si POS-urile instalate la casieriile Bancpost sau la sediile Euroline (pentru retrageri de numerar), precum si la comerciantii afiliati la reteaua Euroline (pentru plati prin card).
- Este primul card umanitar de credit din Romania.
- Ofera posibilitatea de a cumpara bunuri in rate (intre 6 si 60 de rate egale), fara a mai fi necesara nici o alta aprobare prealabila
- Card de credit nebancar (de tip proprietar) in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala in reteaua de magazine partenere EstimaBonus, dintre care 80 sunt magazine Leonardo.
- Cu cardul de credit EstimaBonus, clientii magazinelor Leonardo pot cumpara in 4 rate fara dobanda.
Daca prefera sa-si esaloneze datoria in mai multe rate, clientii pot opta pentru achizitie in 5 sau 6 rate, caz in care isi vor suporta costul finantarii (2,2%/luna).
- Este noua versiune a cardului de credit co-branded BRD - CARREFOUR card ce poate fi preschimbat cu noul CARREFOUR MASTERCARD in mod GRATUIT

- Spre deosebire de vechiul card, noul card de credit nebancar poate fi folosit atat national cat si international, pentru retrageri de numerar la ATM, dar si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard si pentru plati on line.
- Card de credit nebancar(are atasata o line de credit) pentru persoane fizice,cu utilizare nationala, ce poate fi folosit atat pentru tranzactii la comerciantii parteneri, cat si pentru retrageri de numerar (numai de la ATM-urile BANCPOST).
- Cardul Prompt Activ se ofera rapid, direct la comerciantii parteneri EFG Retail Services IFN SA(magazinelor Altex si Altex Megastore etc).
- Card de credit cu cip emis in lei pentru persoane fizice ce poate fi folosit atat in tara cat si in strainatate pentru tranzactii la comercianti si pentru retrageri de numerar.
- Este un card nebancar co-branded rezultat al colaborarii dintre Oriflame si Fin Group Credit IFN.
- Card de credit nebancar (de tip proprietar) in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala in reteaua de magazine Tina R si la magazinele partenere EstimaBonus
- Ofera facilitatea Plata in rate cu ajutorul careia orice produs din magazinele Tina R poate fi cumparat in 10 rate cu dobanda zero
- Cardul se poate obtine in magazinele Tina R cu fluturasul de salariu, in urma completarii unei cereri de emitere card
- Card de credit nebancar (de tip proprietar) in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala in reteaua de magazinele DOMO si alte magazine partenere EstimaBonus.
- Cu cardul de credit EstimaBonus DOMO, clientii magazinelor DOMO pot cumpara in 4 rate fara dobanda.
Daca prefera sa-si esaloneze datoria in mai multe rate, clientii pot opta pentru achizitie in 5 sau 48 rate, caz in care isi vor suporta costul finantarii (2,2%/luna).

1 2 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro