Carduri persoane fizice: orice card de credit / de debit persoane fizice
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: persoane fizice

Carduri persoane fizice

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :

Card de debit in EUR destinat persoanelor fizice, folosit atat in tara cat si in strainatate, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.
Card de credit emis in EURO, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comercianti.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Media Galaxy.
- Card de credit in lei(co-branded), cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice, ce pot beneficia si de o linie de credit .
- Poate fi folosit atat pentru retrageri de numerar cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Are la baza parteneriatul incheiat intre BCR si Praktiker .
Card de debit embosat,in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Este un card complementar cardului Visa Electron International in lei, fiind al doilea tip de card ce se poate atasa la ContíROL
- Este primul card MasterCard cu cip emis in Romania.
- Card de debit embosat, in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti(inclusiv pe Internet).
- Este un card de debit cu cip atasat la contul curent ING ContíROL
- Card virtual destinat persoanelor fizice pentru cumparaturi efectuate pe Internet.
- Poate fi utilizat numai cu cardul Taifun Clasic, fiind un card asociat acestuia.
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Card de debit in lei(co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii(inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
-Card de debit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Astral Telecom.
- Visa Electron Maxishop este primul card Visa co-branded din Romania.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de debit in lei, destinat tinerilor cu varste intre 15 si 25 de ani,(in special studentilor) cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este un card cobranded intre Banca Transilvania si EURO <26 Romania.
- Cardul este legat la contul curent in lei al clientului, ceea ce ii permite acces on-line la banii din acest cont.
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de credit in LEI, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul ofera si posibilitatea de overdraft (daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
- Card de credit in lei (co-branded), pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Cardul este rezultatul parteneriatului dintre Banca Transilvania si Credisson International.
Card de debit in euro, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Folosind cardul la ATM/bancomate-le din tara clientii vor retrage lei, iar in strainatate vor retrage valuta tarii respective.
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft de pana la 6 salarii nete(daca salariul se vireaza in contul asociat cardului).
Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri Visa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro