Carduri persoane juridice: orice card de credit / de debit pentru firme
CarduriDeCredit.ro: compara card cu card. Orice card de credit / card de debit.
CarduriDeCredit.ro
Stiri cu si despre banci, carduri, credite, curs valutar banci Intrebari, raspunsuri, sfaturi despre carduri de credit, carduri de debit
Home tipuri card: persoane juridice

Carduri persoane juridice

Cardurile emise pentru persoane juridice (firme), cunoscute ca si „carduri business” pot fi atat de debit (toate tranzactiile se efectueaza in limita disponibilului din contul de card), debit cu overdraft, cat si de credit.

Cardurile business sunt destinate persoanelor juridice (firmelor ai caror angajati efectueaza diverse plati in interes de serviciu - hotel, restaurant, transport), atat in tara cat si in strainatate.
Pe langa faptul ca asigura un management mult mai eficient al cheltuielilor de afaceri, cardurile business pot fi folosite atat pentru plati de bunuri si servicii la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar de la ATM-uri/bancomate si de la ghiseele bancilor, plata facturilor de utilitati, etc.

Mai mult chair, firmele pot beneficia si de limita de descoperit de cont care poate fi repartizata fiecarui utilizator de card, conform optiunii exprimate de catre firma respectiva.
Atat limita de credit cat si limita de descoperit de cont sunt stabilite de banca in functie de situatia, indicii financiari a persoanei juridice( firmei).
Cardurile business pot fi emsite atat in lei, cat si alte valute precum EUR sau USD.

Tip card :
Posesor :
Moneda :
Alte criterii :

Card de credit in USD, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Card de debit in EUR, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Este recomadat angajatilor care se deplaseaza/calatoresc frecvent in interes de serviciu.- Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- Card destinat intreprinderilor care pot desemna utilizatori autorizati (persoane fizice imputernicite de persoana juridica sa acceseze contul de card deschis pe numele companiei) care efectueaza deplasari si plati(inclusiv aprovizionari)in interesul firmei.
- Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/Visa Electron.
- In urma unei convetii dintre Banca si firma angajatoare, se poate acorda o facilitate de descoperit de cont, in limita unui plafon personalizat pentru fiecare salariat in parte.
Card de debit in USD (VIRTUAL),destinat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
- Este un card fara banda magnetica si fara PIN, destinat doar tranzactiilor pe Internet in tara sau strainatate.
- Card de debit in lei(embosat), pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA)romane sau straine, care au cont curent deschis la BT.
- Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala si poate fi folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Card de debit in lei(embosat), pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA), romane sau straine, care au cont curent deschis la BT.
Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala si poate fi folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Este un card recomadat angajatilor care se deplaseaza/calatoresc frecvent in interes de serviciu.
-Card de debit in lei pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA), romane sau straine, care ofera posibiliatatea de a opta pentru atasarea cardului unui cont in RON, EUR sau USD, in functie de nevoile companiei.
- Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet)la comerciantii acceptanti de carduri Visa/VisaElectron.
- Card de credit (charge card) emis in EUR pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- Creditul utilizat in cursul lunii, se va achita integral la inceputul lunii urmatoare.
- Poate fi folosit si ca un card de debit, daca se asigura disponibilitati intr-unul din conturile curente in lei, euro sau USD.
- Card de credit (charge card) emis in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si trazactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA .
- Creditul utilizat in cursul lunii, se va achita integral la inceputul lunii urmatoare.
- Poate fi folosit si ca un card de debit, daca se asigura disponibilitati intr-unul din conturile curente in lei, euro sau USD.
- Card de debit emis in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA.
- In urma unei conventii de plata a salariilor angajatilor in cont curent, cardul ofera o facilitate de overdraft (descoperit de cont).
- Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
- Se poate acorda o limita de descoperit de cont(overdraft), repartizata fiecarui utilizator de card, conform optiunii exprimate de catre persoana juridica.
- - Suma utilizata in decursul unei luni trebuie rambursata integral luna urmatoare.
- Este recomandat acelor persoane juridice, ale caror angajati efectueaza frecvent calatorii de afaceri si achizitioneaza bunuri si servicii pentru companie.
-Card de debit in lei (embosat), pentru angajatii persoanelor juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
-Poate fi emis si in valuta.
- Card de debit in USD pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA),romane sau straine, care ofera posibiliatatea de a opta pentru atasarea cardului unui cont in RON, EUR sau USD, in functie de nevoile companiei.
- Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/VisaElectron.

-Card de debit in EUR pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate (PFA), romane sau straine, care ofera posibiliatatea de a opta pentru atasarea cardului unui cont in RON, EUR sau USD, in functie de nevoile companiei.
- Cardul are o arie de utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri Visa/VisaElectron.
- Card de credit (charge card) emis in USD, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Creditul utilizat in cursul lunii, se va achita integral la inceputul lunii urmatoare.
- Poate fi folosit si ca un card de debit, daca se asigura disponibilitati intr-unul din conturile curente in lei, euro sau USD.
Card de debit in USD, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in EUR, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala si internationala, folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
Card de debit in lei, pentru persoane juridice, cu utilizare nationala, folosit pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.

1 2 3 » 

Publicitate
Curs valutar/curs bnr
curs euro stabilit de BNR 4.3312 RON
curs USD / dolar stabilit de BNR 3.1853 RON
curs CHF / franci elvetieni stabilit de BNR 3.5015 RON
curs aur stabilit de BNR 170.2985 RON

din data de 11 oct 2011

oferit de CursValutarBanci.ro

Compara toate valuteleCurs valutar Banci
Newsletter Info Card
Email :

Sondaj Carduri Credit

Depozite-Bancare.ro CreditePentruLocuinte.ro Credite-Auto.ro CrediteNevoiPersonale.ro PensiaPrivata.ro